Tag Archives: CMC

Divendres 27 de gener: Ajuntament, comença el tercer cicle d’audiovisual de muntanya i la nit jove a la Societat amb els Esventats

BisbalMatí de gestions i feina d’Ajuntament. He anat a la notaria a signar poders per l’últim tema pendent judicial referent al personal que ve de l’anterior legislatura.
Un cas va ser l’arquitecte municipal que, degut a la mala gestió municipal de l’anterior equip de govern, va guanyar el judici a l’Ajuntament i ara torna a estar en actiu. L’altre cas que ve d’aquells anys és l’acomiadament de la plaça d’urbanisme d’assessorament legal.
Com que aviat els pressupostos municipals ja estaran aprovats definitivament, i hi ha inclosa aquesta plaça i la partida pressupostària corresponent, ja podrem complir amb aquesta sentència.
Mica en mica tot torna a l’ordre!
Llegir més

Share

Dijous 13 d’octubre: matí al CMC a ple rendiment, reunió de l’executiva de la Federació Penedès del PDECAT i llibre acabat

CMCAquest matí, a part de reunions a l’Ajuntament, he anat al CMC (Centre Municipal de Cultura) per parlar amb la tècnica d’ocupació i he vist el CMC a ple rendiment!
Al CMC hi ha moviment a les tardes amb la biblioteca, escola de música, xerrades, … però als matins estava tancat menys els dies que obre l’oficina d’Aqualia.
Llegir més

Share

9 i 10 d’abril: baixada de l’atur, conferència bisbalenca i aniversaris!

Començo el cap de setmana amb una bona notícia: una de les principals baixades de l’atur a la comarca durant el mes de març, ha estat a la Bisbal amb 22 aturats menys (a 31 de març tenim 364 aturats).
Les polítiques d’ocupació que hem impulsat l’equip de govern amb la creació del servei SOM Bisbal, prospecció empresarial, … comencen a donar els seus fruits.
Llegir més

Share