Divendres 27 de gener: Ajuntament, comença el tercer cicle d’audiovisual de muntanya i la nit jove a la Societat amb els Esventats

BisbalMatí de gestions i feina d’Ajuntament. He anat a la notaria a signar poders per l’últim tema pendent judicial referent al personal que ve de l’anterior legislatura.
Un cas va ser l’arquitecte municipal que, degut a la mala gestió municipal de l’anterior equip de govern, va guanyar el judici a l’Ajuntament i ara torna a estar en actiu. L’altre cas que ve d’aquells anys és l’acomiadament de la plaça d’urbanisme d’assessorament legal.
Com que aviat els pressupostos municipals ja estaran aprovats definitivament, i hi ha inclosa aquesta plaça i la partida pressupostària corresponent, ja podrem complir amb aquesta sentència.
Mica en mica tot torna a l’ordre!

Escalada3A les 8 del vespre començava al CMC (Centre Municipal de Cultura) el Tercer Cicle d’Audiovisuals de Muntanya, organitzar per la Bisbal Vertical.Escalada2
Aquest primer audiovisual ens el va presentar l’Albert Rovira, president de la Bisbal Vertical. Titulat “Trans Clàssic Pirene”, d’Eloi Callado que va realitzar un recorregut en solitari pel Pirineu escalant 55 vies.
Molt impressionant! Ens va explicar la seva experiència durant els 67 dies que va durar la travessa en solitari.
Jo no hi entenc gens de travesses ni d’escalada, però era evident que només amb una gran preparació física i mental es pot assolir una fita com aquesta!

GermansDesprés de l’audiovisual, a sopar ràpid i cap a la Societat. A les 11 de la nit començava la nit jove, el primer acte de la Festa Major d’Hivern que organitza la Societat.Esventats
Des de sempre la Societat ha organitzat diferents activitats per la Festa Major d’Hivern, assumint-ne totes les despeses i organització.
L’Ajuntament col·laborem com en totes les altres entitats: disseny i còpies dels programes i pagament de l’ambulància per la trobada de gegants de diumenge.
Des de començaments d’aquesta legislatura que l’equip de govern vam decidir assumir el cost de les ambulàncies en els activitats que organitzin les entitats bisbalenques al carrer, activitats obertes a tothom. I aquesta és una d’elles.

Aquesta nit jove és a càrrec de la Societat però l’organitza l’entitat de joves Esventats, primer amb ràdio esventada i dj locals i després amb els vilanovins Urtica Sound.
A les 11 de la nit vam coincidir els 3 germans a la sala, amb ràdio esventada. Fins les 12 de la nit hi érem els joves no tant joves i els joves més grans (per dir-ho d’alguna manera). Quan vaig marxar a quarts d’1 de la matinada és quan començava a arribar més jovent.
Em consta que va ser tot un èxit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari