Divendres 17 de novembre: fi primer grup curs ocupacional, celebració casament civil, inauguració exposició i sopar final temporada dels Nens del Vendrell

Divendres molt intens i divers!
CursUGT
A quarts de 10 del matí vaig a la biblioteca, juntament amb la Mar Vázquez d’UGT al Baix Penedès, per la cloenda del primer grup del curs ocupacional a través de Formació de la UGT (del conveni aprovat i signat el dimarts).
Un curs on les assistents valoren positivament i com a molt bon pas per continuar formant-se i buscar feina. La setmana que ve començarà el segon grup del curs.
És un curs molt útil i molt motivador que, estic convençuda, que els serà molt profitós.

CasamentAl migdia tinc l’honor de celebrar el casament civil de la Marina i l’Heleni. A la Marina la conec de sempre i l’aprecio molt. Hem compartit Casal d’Estiu, grup de Gegants i grup de Teatre de la Societat i també va fer de cangur esporàdicament dels meus fills. Per aquesta coneixença encara em fa més il·lusió!
Que sigueu molt i molt feliços!
Expo1

IMG_20171117_191054636Quan són les 7 de la tarda, la Judith com a regidora de cultura inaugura l’exposició “Vinyes i paisatges d’arreu del món”, de Mohamed Mohamed-Salem. Aquesta exposició forma part de l’aparador jove de Jove Baix Penedès.
El Mohamed és Saharaui i actualment viu amb una família de Llorenç. Estudia art i fa exposicions com aquesta que és molt recomanable! La podeu visitar a la sala gran del CMC de dilluns a divendres per les tardes, en horari de biblioteca.
SoparNens1
SoparNens2I al vespre assisteixo convidada al sopar de final de temporada dels Nens del Vendrell, al Xaloquell. Comparteixo taula amb els alcaldes de Llorenç i Bonastre, el Jordi i el David.
Un sopar molt bo, amb molt bona companyia i compartir l’eufòria, la il·lusió i el reconeixement de l’esforç d’aquesta temporada amb els Nens.
Gràcies Rubén i Pere per convidar-me i per tota feina feta al capdavant dels Nens!

SoparNens3

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari