Dijous 28 de gener: rebut de l’aigua, escola, xerrada i berenar-sopar

Avui dijous complert i variat: ajuntament, cursa solidària a l’escola, xerrada al CMC i vespre al Forn de les Escales.

A l’Ajuntament mai es para! I aquests dies estem tot l’equip de govern treballant en el tema de l’aigua, del rebut de l’aigua. És difícil però ho aconseguirem: una proposta que rebaixi les quotes tan altes que paguem. Dic que és difícil perquè amb bona part d’aquestes quotes es paga el dipòsit d’aigua del Priorat, que va costar més d’1 milió d’euros.
Aquesta inversió no la va pagar directament l’ajuntament sinó que es va pactar que es pagaria a través de l’increment de quotes del 2013.

CrosAl migdia l’escola celebrava el dia de la Pau, amb una cursa solidària a favor d’Smiles for Children. Els diners recollits seran destinats a mantes i altres pels nens del Nepal.
Tant el Caste com la resta de l’equip d’Smiles for Children estan fent molt bona feina!
Aquesta cursa s’ha celebrat a l’escola nova, on cada curs des de P3 fins a 6è corria unes voltes al pati i al final els pares i tothom qui volia, també hem corregut amb els nens!
El que sigui per una bona causa!

A la tarda hi ha hagut la xerrada al CMC sobre l’alimentació i el càncer. Xerrada organitzada pel regidor de sanitat, FeliuXerradaFeliu Gil, a càrrec de la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. no hi he pogut assistir però sé que ha estat molt interessant.

Al vespre els regidors de CDC estàvem convidats al Forn de les Escales, en companyia d’en Jordi Turull, el Quim Nin, l’Albert Batet, el Jaume Domingo i la Marifé Merchan. El motiu d’aquest berenar-sopar és una promesa feta pel Turull durant la campanya electoral de les municipals.
Una tarda de maig, va venir en Jordi Turull per fer visita als comerços amb la gent de la nostra llista.
FornEscalesAl Forn de les Escales el van convidar a berenar però no ens vam quedar perquè volíem visitar més comerços, però els va prometre que si governàvem, tornaria per berenar.
Al juny vam prendre possessió el nou govern, però de seguida van venir les eleccions del 27-S, i després les del 20-D i durant i després totes les negociacions de Junts pel sí i la Cup, on en Jordi hi ha pres part. Ara ja tenim president, govern de la Generalitat i ja ha pogut venir a berenar!
Moltes gràcies Jordi per ser una vegada més a la Bisbal i moltes gràcies al Forn de les Escales per haver-nos convidat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari