29 i 30 d’octubre: festa sorpresa, xerrada Saharauis i Scaramouche

JordiRoser1Dissabte 29 d’octubre a la tarda estàvem convidats a la festa sorpresa dels 25 anys de casats del Jordi i la Roser.
Els esperàvem amics i família per passar una bona tarda rient, berenant i xerrant!

Saharauis1A mitja festa la Judith i jo vam anar al CMC (Centre Municipal de Cultural) per la xerrada sobre La situació actual del poble sahraui, poble exiliat i refugiat a Algèria i ocupat pel Marroc.Saharauis2
Una xerrada molt interessant a càrrec de Mah Idahi, Delegat de la República Àrab Saharaui Democràtica a Catalunya; acompanyat també d’un saharaui que ha nascut i viscut amb el poble Saharaui. Quan t’ho expliquen i veus també el curtmetratge “Explicación del conflicto del Sáhara Occidental”, te n’adones que com que no tenen riquesa que puguin explotar altres països (minerals, petroli, …) no és important, i això els porta a ser un poble sense futur.
Després l’exposició de fotografies “El Poble Saharaui”, que podreu veure aquests quinze dies a la sala de gran del segon pis del CMC, veus en imatges com viu el poble saharaui i el seu dia a dia.

AutocarDiumenge a la tarda, tota la família vam anar a veure el musical de Dagoll-DagomTeatreScaramouche” al teatre Victòria. ÉS una sortida al teatre organitzada per l’Associació de Dones la Roca Foradada on, 56 bisbalencs i bisbalenques, vam gaudir d’aquest magnífic musical.
Els decorats, el vestuari, la interpretació i les veus són espectaculars. No us la perdeu!

Un cap de setmana amb moltes activitats variades i a punt per començar una nova setmana i a punt també per la castanyada terrorífica que organitzem tota la colla demà al vespre!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari