Tag Archives: passió

20 de gener: primer aniversari d’aquest bloc!

 Ja fa un any de l’inici d’aquest bloc!

Tot va començar el dia de Reis, quan em van portar el domini i disseny d’aquest bloc. A partir del 6 de gener de 2015 vaig anar omplint el bloc amb notícies, Parlem-ne, … per informar de tot el que passava a l’ajuntament des del 2007 fins aquell moment.
Després, a mesura que ens acostàvem a les eleccions municipals del mes de maig, aquest bloc es va convertir en la presentació dels candidats de la llista de CiU i de tots les punts del programa.
Llegir més

Share

Pacte per la governabilitat a l’Ajuntament

Ajuntament1Després dels resultats electorals del passat 24 de maig, CiU i Socialistes per la Bisbal hem arribat a un acord per la governabilitat de l’Ajuntament de la Bisbal.
El proper dimarts 2 de juny a les 7 de la tarda, a la sala de la cooperativa (Plaça Catalunya) esteu convidats a conèixer aquest acord.

Els nous consistoris no es constitueixen fins el dissabte 13 de juny, però nosaltres volem avançar aquesta notícia perquè els bisbalencs i bisbalenques han de conèixer qui governarà a l’Ajuntament i quines són les principals línies d’actuacions per aquest mandat 2015/2019.

És un nou repte que afrontem amb molta il·lusió i ganes de treballar per aconseguir la Bisbal que tots volem.

Share

Les bones persones governarem a la Bisbal!

Resultats2015BisbalPrimer de tot vull agrair a tota la candidatura de CiU i tot el grup: més de 40 persones que hem disfrutat molt preparant-nos i treballant per aconseguir una Bisbal millor i per tothom!

Tinc la sort de formar part d’un gran grup de persones molt treballadores: mítings a totes les urbanitzacions i al nucli, enganxada de cartells, porta a porta, repartir les invitacions pels mítings, …

I ahir a la nit va donar els seus fruits: 200 vots més que fa 4 anys.

En les eleccions municipals del 2011 ens separaven 381 vots d’ERC i ara només 62 vots!!

També vull agrair a les 726 persones que ens heu fet confiança en aquestes eleccions. No us en penedireu, treballarem per les propostes que us hem presentat al programa electoral.

Per acabar, dir-vos que ahir ja vam parlar amb el PSC, que són qui tenen la clau de la governabilitat a la Bisbal. L’objectiu de canviar l’actual equip de govern i la bona entesa amb la candidatura del PSC, ens portarà un bon pacte de govern!

Arribarem a un acord per tornar a la normalitat a la Bisbal, per governar per tothom!

Share

Vota amb el cap i amb el cor: vota CiU

VotaAvui és un dia molt especial, és l’últim dia de campanya de 15 dies intensos on hem disfrutat molt. No hem parat!! Mítings, parada al mercat, porta a porta, … Això és estar al costat de les persones i escoltar.
Ho fem perquè disfrutem en la política local, en treballar per la Bisbal. Perquè volem canviar les maneres de fer d’aquest equip de govern i nosaltres ho farem possible!

Estem convençuts que cal canviar l’actual política des de baix, des dels pobles, demostrant que és possible que la bona gent governi i que es compti amb tothom per tirar endavant un gran projecte de municipi, perquè tots comptem, els dels barris i els del nucli.
Llegir més

Share

Per tu que vius al nucli…

Nucli1… el tram del carrer Major, entre la plaça Sant Jordi i l’Ajuntament, tornarà a ser de dos sentits de circulació

… un dia a la setmana es netejaran els carrers de cada barri

… un dia a la setmana es farà el manteniment dels parcs infantils

… condicionarem la pista, a la Plaça Pau Casals

… posarem en marxa el control de les poblacions de gats

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Per tu que vius al Papagai…

Papagai1… els serveis seguiran essent municipals

… un matí a la setmana i un dissabte al mes, un treballador municipal t’atendrà en aquest nou local per demanar hora, registre entrada, consultes, petició i recollida de certificats, …

… tindràs un Parc d’Esports per la gent gran amb màquines per fer esport a l’aire lliure

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share