20 de gener: primer aniversari d’aquest bloc!

 Ja fa un any de l’inici d’aquest bloc!

Tot va començar el dia de Reis, quan em van portar el domini i disseny d’aquest bloc. A partir del 6 de gener de 2015 vaig anar omplint el bloc amb notícies, Parlem-ne, … per informar de tot el que passava a l’ajuntament des del 2007 fins aquell moment.
Després, a mesura que ens acostàvem a les eleccions municipals del mes de maig, aquest bloc es va convertir en la presentació dels candidats de la llista de CiU i de tots les punts del programa.

Passades les eleccions i constituït el nou equip de govern, he convertit aquest bloc en el meu diari. És veritat que no hi escric cada dia ni ho escric tot perquè hi ha reunions, projectes o altres que entendreu que no es poden fer públics fins que estiguin aprovats o en algun punt en què ja es pot explicar.

A dia d’avui hi ha 261 entrades, 145 comentaris de seguidors del bloc i moltes ganes de continuar escrivint-hi!

1raniversariLa primera entrada va ser el 20 de gener de 2015 i es titulava “Passió per la Bisbal!”, que després es va convertir en el lema de la nostra campanya electoral.
Ha estat un any diferent, amb molts canvis, un any plenament electoral d’on guardo molts bons records!

Vull donar les gràcies a totes les persones que cada dia llegiu aquestes notícies. I un agraïment molt especial al Rafel, el suport informàtic i de disseny d’aquest bloc i la persona que sempre és al meu costat escoltant-me i animant-me a continuar treballant en aquesta passió per la Bisbal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari