Vota amb el cap i amb el cor: vota CiU

VotaAvui és un dia molt especial, és l’últim dia de campanya de 15 dies intensos on hem disfrutat molt. No hem parat!! Mítings, parada al mercat, porta a porta, … Això és estar al costat de les persones i escoltar.
Ho fem perquè disfrutem en la política local, en treballar per la Bisbal. Perquè volem canviar les maneres de fer d’aquest equip de govern i nosaltres ho farem possible!

Estem convençuts que cal canviar l’actual política des de baix, des dels pobles, demostrant que és possible que la bona gent governi i que es compti amb tothom per tirar endavant un gran projecte de municipi, perquè tots comptem, els dels barris i els del nucli.

Què tenim ara? Tenim un equip de govern que utilitza la majoria absoluta per treballar pels seus interessos, no pel municipi. Un equip de govern acostumat a fer el que vol, passant de les lleis i acostumat també a què no li passi res.
Amb aquest comportament han aconseguit creure’s que mai els hi passarà res i es creuen per sobre del bé i del mal.

I no és així! I no ho és perquè aquests 4 anys hem estat treballant de valent per la Bisbal, perquè el Ferran, el Pere, la Ma Carmen i jo, com a regidors hem anat als Plens i hem reclamat i denunciat totes les injustícies que hem descobert i patit.
Sabeu que l’alcalde i actual candidat d’ERC està acusat de prevaricació, acusat per nosaltres i acusat pel fiscal, pendents de rebre la citació per anar a judici.

Però què és prevaricació? La prevaricació és incomplir la llei sabent que l’estàs incomplint, és creure’s per sobre de la llei i això és corrupció!

Us demano el vot. Cada vot té molt de poder, amb cada vot decidiu qui voleu que governi els propers 4 anys, qui voleu que gestioni els diners que pagueu amb els impostos.
Us demano un vot pensant amb el cap i amb el cor.
Un vot útil, un vot pel present i pel futur, pel nostre futur i el dels nostres fills.
Sense un bon present a la Bisbal no hi pot haver un bon futur.
Veieu que som un gran equip, un equip treballador preparat per governar i per portar la Bisbal a dalt de tot!
Depèn de vosaltres!

Vota CiU per una Bisbal millor!

Share

2 Comments

  1. Julio 24 de maig de 2015 10:03 pm Respon

    Enhorabuena Agnes por tus 5 concejales!!

    • Agnès Ferré 25 de maig de 2015 8:06 am Respon

      Muchas gracias Julio! Pero es un trabajo de equipo, de todos los miembros de la candidatura y del grupo de CiU!!

      http://agnesferre.cat

Deixa un comentari