Qui sóc?

Sóc una enamorada de La Bisbal: de la gent, la història i la cultura.

Vaig néixer l’abril del 1.973 a La Bisbal del Penedès i sóc la nena gran de Cal Colet. Estic casada amb el Rafel (el nen gran del Cine) i tenim dos fills, l’Aniol de 18 anys i el Magí de 15 anys.

Des de petita que sempre he format part d’entitats de la Bisbal: cantant a la Coral Antistiana, jugant a escacs a La Societat, fent d’apuntadora a l’Elenc de Teatre de La Societat, tocant la gralla amb el Grup de Geganters i Grallers de La Societat, fent de monitora al Casal d’Estiu ….

Sóc Diplomada en Ciències Empresarials per la URV el 1995, Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UB el 1998, Màster en Govern Local per la UAB el 2014, Postgrau en Lideratge i Govern Local per la UPF el 2022 i formació en Lideratge i Governança de la col·laboració público-privada en el món local per ESADE el 2023.

He estat 15 anys treballant en el sector bancari fins que, el 2013, em vaig acollir a un ERE voluntari i ara em dedico a les meves dues grans passions: la família i la Bisbal.

Sóc regidora de l’Ajuntament des del 2003 i he passat per l’equip de govern, l’alcaldia i l’oposició, sempre amb la voluntat de treballar per la Bisbal, mantenint el municipi que tots hem heretat i millorar-lo pels que vindran darrere nostre.

En les eleccions del 24 de maig de 2015, el resultat va ser de 5 regidors per ERC, 5 regidors per CiU i 1 regidor per SB-CP. Signem un pacte entre CiU i SB-CP, que la regidora del PSC trenca l’agost del 2018 i per tant, vam acabar la legislatura governant en minoria.

En les eleccions del 26 de maig de 2019, el resultat va ser 6 regidors per Compromís amb la Bisbal, 2 regidors pel PSC, 1 regidor per Units per la Bisbal, 1 regidora per Ara La Bisbal i 1 regidora per ERC. Governant amb majoria absoluta.

A part de ser l’alcaldessa de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, he estat membre del comitè executiu de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i membre del Consell de Governs Locals i de la seva comissió permanent. També Consellera Comarcal del Consell Comarcal del Baix Penedès, del juliol de 2019 al desembre 2022 i diputada de la Diputació de Tarragona, diputada delegada de patrimoni, del desembre de 2022 fins el juliol de 2023.

En les eleccions del 27 de maig de 2023, el resultat va ser de 5 regidora per Compromís amb la Bisbal, 2 regidors per La Bisbal Decideix-Junts, 2 regidors per Tots som la Bisbal-Urbanizaciones Unidas, 1 regidor pel PSC i 1 regidora per ERC. El mes de juny, signem un pacte de govern amb el PSC i un altre pacte de govern amb ERC.

L’equip de govern està format per 5 regidors de Compromís, 1 del PSC i 1 d’ERC. A part de ser l’alcaldessa, també sóc Consellera Comarcal del Consell Comarcal del Baix Penedès i formo part de l’executiva de l’ACM (Associació Catalana de Municipis).

Share

4 Comments

 1. Marina Calvet Torres 29 de gener de 2016 3:18 pm Respon

  BONA TARDA, DISCULPA QUE ET MOLESTI PERÓ, SÓC COSINA GERMANA DE LA JOANA CALVET HERNÁNDEZ. FA MOLTS ANYS QUE NO EN SÉ RES D’ELLA I, ARA PER CASUALITAT L’HE VIST EN EL TEU BLOG, I M’AGRADARIA PODER CONTACTAR AMB ELLA PERÓ NO SÉ CÓM. HI HAURIA ALGUNA MANERA DE QUE LI DONIS EL CONTACTE D’E-MAIL QUE DEIXO (ÉS EL DE LA FEINA) PER PODER-HI CONTACTAR ??.
  MOLTES GRÀCIES I RIETERO LES MEVES DISCULPES PER LA MOLÈSTIA.

  MARINA CALVET TORRES

  • Agnès Ferré 30 de gener de 2016 1:45 pm Respon

   Bon dia Marina,
   no és cap molèstia! ja li he passat el teu correu a la Joana.

   http://agnesferre.cat

 2. Ricardo Rodriguez 13 d'abril de 2016 3:06 pm Respon

  Estimada Sra :
  He perdido contacto por viajar fuera de España con la Sra Felisa Jané Garcia desde el año 2012, con la que hemos trabajado muchos años en diferentes proyectos. Ruego a Ud, tenga a bien, si está en sus manos, hacerle llegar mi nuevo numero de teléfono 932892244. desde ya reciba Ud. mi mas sincero agradecimiento por su inestimable ayuda! Atte Ricardo E. Rodriguez.

  • Agnès Ferré 14 d'abril de 2016 8:28 pm Respon

   Buenas tardes Sr Rodríguez, le pasaré su teléfono a la Sra Felisa.

   http://agnesferre.cat

Deixa un comentari