Dijous 13 d’octubre: matí al CMC a ple rendiment, reunió de l’executiva de la Federació Penedès del PDECAT i llibre acabat

CMCAquest matí, a part de reunions a l’Ajuntament, he anat al CMC (Centre Municipal de Cultura) per parlar amb la tècnica d’ocupació i he vist el CMC a ple rendiment!
Al CMC hi ha moviment a les tardes amb la biblioteca, escola de música, xerrades, … però als matins estava tancat menys els dies que obre l’oficina d’Aqualia.

Ara als matins està obert la majoria de matins pel SOM Bisbal i avui dijous és un dels matins que està més actiu: curs de català amb el CNL a través de la regidoria de Cultura, curset de la memòria a través de la regidoria de la Gent Gran i reiki a través de l’Associació de Dones la Roca Foradada.
Això és el que ha de ser un espai com el CMC!

A la tarda he anat a la primera reunió de Federació de l’Executiva Penedès del PDECAT, a Vilafranca. És un repte formar-ne part pel nou partit i també per la nova federació del Penedès. Excel·lents companys i companyes disposats a fer molta feina, que és el que toca! Avui organització interna de la federació, tasques, fixar reunions, …

llibreAquest vespre he acabat el llibre “Pels viaranys del món”, d’Anna Ma Fontanals i Veà, que em van regalar fa unes setmanes. És un llibre que es llegeix ràpid però que no l’he llegit d’una tirada sinó que l’he anat assaborint poema a poema pels viatges arreu del món. Em quedo amb una estrofa de l'”últim viatge” que comparteixo amb vosaltres:
Per a fer l’últim viatge,
tot serà ben diferent,
vindré molt més lleugera d’equipatge
i el pes no serà cap obstacle.
Duré tan sols el meu embolcall,
ben ple d’amor i gratitud“.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari