Dimarts 29 de març: el CMC ja comença a tenir la cara neta!

Molts de vosaltres ja haureu llegit a la revista Torre de Guaita que s’ha fet un conveni per tres mesos per pintar els edificis municipals.

CMCabans

Abans de pintar

CMC1abans

Abans de pintar

Vam signar un conveni de col·laboració social amb el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) perquè dos bisbalencs amb experiència de pintors, estesin durant tres mesos pintant l’escola de dalt, l’Ajuntament, el CMC, el local davant l’Ajuntament, …

El CMC (Centre Municipal de Cultura) és un espai polivalent on hi entra i surt molta gent i on es van diverses activitats. Durant 8 anys no s’ha pintat i ara es noten les ratllades, les fregades i li convenia un rentat general per tornar a ser el CMC que tots ens mereixem. Estarà a punt pel cap de setmana de Sant Jordi!

CMC1araCMCara

Share

Deixa un comentari