9 i 10 d’abril: baixada de l’atur, conferència bisbalenca i aniversaris!

Començo el cap de setmana amb una bona notícia: una de les principals baixades de l’atur a la comarca durant el mes de març, ha estat a la Bisbal amb 22 aturats menys (a 31 de març tenim 364 aturats).
Les polítiques d’ocupació que hem impulsat l’equip de govern amb la creació del servei SOM Bisbal, prospecció empresarial, … comencen a donar els seus fruits.

Heribert1Dissabte a la tarda vam poder gaudir de la conferència “Arrels de campanar” a càrrec deHeribert2 l’Heribert Ventosa i organitzada per l’Associació de Dones la Roca Foradada. L’auditori del CMC estava ple amb gent dreta, per escoltar les anècdotes, històries i vivències dels bisbalencs i bisbalenques des de finals del 1.800 fins a centrar-se en els anys 1950 i 1960, en què mossèn Pau era el rector de la Bisbal.
Molt interessant escoltar l’Heribert i veure les fotografies de fa menys de 100 anys però que sembla que n’hagin passat molts més: carrers sense asfaltar, pentinats i vestits d’aquells anys, històries, … per la gran diferència amb ara.
Moltes felicitats Heribert i t’animo a continuar obsequiant-nos amb estones com aquesta!
No em vaig poder quedar fins al final perquè tenia un compromís al vespre, però sé que tothom va poder assaborir un elaborat i exquisit vermut, preparat per la junta de l’Associació de Dones.

9abril

Al vespre teníem la festa sorpresa pels 40 anys del meu germà Marc. Ens ho vam passar molt i molt bé, reunint-nos 25 amics del Marc per sopar, riure i passar una bona estona.

10abrilEl diumenge vam celebrar el seu aniversari i el meu amb tota la família. Jo no els faig fins dijous però sempre ho hem celebrat junts en el cap de setmana més proper als dos aniversaris. Hi ha gent que no ho vol celebrar abans del dia, però per mi l’important és celebrar-ho amb tota la família independentment que sigui abans o després.
Com que el Marc feia els 40, número rodó, el dinar va ser més especial que altres anys amb un menú digne d’una gran celebració i amb una companyia excel·lent.
Un gran cap de setmana amb celebració familiar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

One Comment

  1. Ara sí 11 d'abril de 2016 11:03 am Respon

    Dons sì, si es fa bé la feina, als resultats també son bons. Aquest mes de març hem tingut 22 aturats menys que el mes de febrer,dons un total de 364.
    El març del 2015 quan encara “manaba” en Puigibet els aturats n’eran 407.
    El equip de gobern actual i la seva empenta ha ajudat i fet possible treura de l’atur a 43 bisbalencs. ¡ MOLT BONA FEINA !.

Deixa un comentari