Tag Archives: auditoria

Dilluns 12 de juliol: SOC, transport, donació de sang i Junta de Govern

Dilluns 12 de juliol: comissió de seguiment del SOC, reunió de transport urbà, donar sang, auditoria ciutadana i Junta de Govern

Llegir més

Share

Dimecres 16 de setembre: Junta de Govern Local i Consell d’Alcaldes

Avui a les 11 del matí teníem Junta de Govern Local, que celebrem quinzenalment. Hi havia varis punts a l’ordre del dia: aprovar els rebuts que es passaran d’aquest mes de setembre del servei de la llar d’infants, aprovar guals i tinença de gossos de raça perillosa, entre d’altres.
Després, com cada dimecres hem aprofitat per fer reunió d’equip de govern.
Avui l’empresa contractada per fer l’auditoria de personal, ha anat fet entrevistes a diferents treballadors municipal per definir tasques, crear organigrama i reorganitzar els serveis i definir els llocs de treball, tot per donar millor servei i ser més eficients i eficaços.
Llegir més

Share

Auditoria oculta

Aquest novembre de 2008 tots heu rebut a les vostres cases un paper de l’ajuntament (pagat amb diners públics) parlant d’una Auditoria. Tot això té un principi però encara no hi ha un final.

El principi. Es va encarregar una auditoria a una empresa sobre la gestió de l’anterior equip de govern. Aquesta auditoria, segons diu el paper, és del 2006 i mig 2007, per tant, no és massa explicativa d’una legislatura. Des de CiU hem sol·licitat per escrit vàries vegades poder accedir a l’informe d’aquesta auditoria. La resposta obtinguda fins ara és la mateixa resposta que sempre obtenim d’aquest equip de govern: no hi ha resposta. Llegir més

Share