Dimecres 11 de juliol: auditoria ciutadana, lliurament dels premis al mèrit escolar i Consell d’Alcaldes

Dimecres 11 de juliol: auditoria ciutadana, premis al mèrit escolar 2017/18 i Consell d’alcaldes

Al programa electoral que vam presentar per les eleccions municipals del maig 2015, una de les propostes dins del títol “Per tu l’Ajuntament serà transparent i participatiu…” era la creació de l’auditoria ciutadana. On cada any es triarien (aleatòriament pel cens) a 10 persones que poden participar de manera voluntària en la Comissió de Comptes.
En el ROM (Reglament d’Organització Municipal) que vam aprovar el setembre de l’any passat, vam incloure aquesta auditoria ciutadana tant la creació com el seu funcionament. En la Junta de Govern de la setmana passada vam fer aquest sorteig dins el cens i vam notificar a les 10 persones. Algunes ens han contestat que no poden assistir-hi per motius personals. Els havíem citat aquesta tarda per explicar-los què és la comissió de comptes i que és l’auditoria ciutadana.
Avui han vingut la Montserrat, el Toni i el Manuel i els he explicat en què consisteix i a què tenen accés. Tots tres s’han mostrat molt interessats, moltes gràcies per participar-hi!
Ara tenen aquests 15 dies per consultar tota la documentació, si volen, i també poden assistir a la Comissió de Comptes del 2017, del divendres 27 de juliol. Una eina més de transparència municipal!
premis
Aquesta tarda hem fet el lliurament dels premis al mèrit escolar, per tercer any consecutiu, als alumnes amb millor nota de 6è de primària de l’escola Ull de Vent, de 4rt d’ESO i de 2n de batxillerat de l’IES Coster la Torre.
Moltes felicitats als alumnes Laia, Jordi, Alba i Éric i felicitats també a les famílies i els professors!
ImatgeCCBP
De la Bisbal cap al Vendrell al Consell d’Alcaldes del Consell Comarcal del Baix Penedès. Un Consell d’Alcaldes amb 3 punts dedicats a la ocupació com són el nou Trefo (Pla de Treball i Formació del SOC de la Generalitat), el projecte de Foment de l’ocupació de la Diputació de Tarragona i el Pla Estratègic comarcal en l’àmbit del desenvolupament econòmic local i d’ocupació.
Seguim!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari