Dimecres 16 de setembre: Junta de Govern Local i Consell d’Alcaldes

Avui a les 11 del matí teníem Junta de Govern Local, que celebrem quinzenalment. Hi havia varis punts a l’ordre del dia: aprovar els rebuts que es passaran d’aquest mes de setembre del servei de la llar d’infants, aprovar guals i tinença de gossos de raça perillosa, entre d’altres.
Després, com cada dimecres hem aprofitat per fer reunió d’equip de govern.
Avui l’empresa contractada per fer l’auditoria de personal, ha anat fet entrevistes a diferents treballadors municipal per definir tasques, crear organigrama i reorganitzar els serveis i definir els llocs de treball, tot per donar millor servei i ser més eficients i eficaços.

ConsellAlcaldesAquesta tarda estava convocada al Consell d’Alcaldes al Consell Comarcal, on hem assistit els 14 alcaldes/esses, la presidenta del Consell comarcal, la gerent i el secretari. Abans de començar els punts de l’ordre del dia, més d’un alcalde i alcaldessa ha dit que feia anys que no hi érem tots, referint-se a l’ex-alcalde de la Bisbal que feia uns anys que no hi assistia tot i estar-hi convocat.
És gratificant comprovar que pots parlar i discutir amb persones de diferents ideologies , sempre amb respecte, escoltant i tenint en compte les opinions de tots. Per molta gent aquest comentari no té sentit pensant que és el més normal però, quan has viscut tot el contrari, és quan ho valores.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari