Dimecres 17 de juliol: auditoria ciutadana, Joventut Bisbalenca i PDeCAT comarcal

Dimecres 17 de juliol: reunió d’auditoria ciutadana, reunió amb Joventut Bisbalenca i reunió del PDeCAT de la comarca.

Aquest migdia hem celebrat, per segon any consecutiu, la reunió d’auditoria ciutadana. Vam començar l’any passat després d’haver aprovar el ROM de l’Ajuntament (Reglament d’Organització Municipal), perquè havíem sabut d’altres municipis que ho feien i ens va semblar molt bona iniciativa. Una iniciativa més per apropar la gestió de l’Ajuntament a la ciutadania. A la Junta de Govern de la setmana passada vam fer el sorteig per escollir 10 bisbalencs/ques perquè participin de la comissió de comptes. És voluntari, per tant, els escollits poden venir o no a la reunió d’avui, a consultar els comptes i a assistir a la Comissió de comptes del 30 de juliol.
Avui han assistit dos bisbalencs i una bisbalenca ha avisat que no podia venir avui però que vindrà a la Comissió de comptes. Entre la secretària i jo els hem explicat en què consisteix la comissió de comptes i els hi hem donat un resum de la liquidació del 2018.
Moltes gràcies Toni i Josep Ma per venir!

Per la tarda tinc una reunió juntament amb la regidora d’esports, amb la junta de Joventut bisbalenca per presentar-se i explicar-nos la nova temporada. És una junta nova, jove i amb moltes ganes de treballar per la bisbalenca!

No m’he pogut quedar a tota la reunió perquè ja feia tard a la reunió del PDeCAT al Vendrell, amb els consellers comarcals i caps locals. Varis temes a tractar en aquest inici de nou mandat municipal i comarcal. Seguim fent “fenya”!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari