Dilluns 10 d’agost: reunió d’auditoria ciutadana i inscripcions prèvies a la Festa Major

Dilluns 10 d’agost: reunió d’auditoria ciutadana i inscripcions pels actes de la Festa Major i per les mascaretes

A les 10 del matí és quan hem citat les persones que van resultar del sorteig que vam fer a la Junta passada perquè formessin part de l’auditoria ciutadana. És el tercer any que es convoca i consisteix a apropar la gestió de la comptabilitat municipal a la ciutadania.
Quan al 2017, vam aprovar per Ple el primer Reglament d’Organització Municipal (ROM) de l’Ajuntament, un dels articles contempla que l’Auditoria Ciutadana que, justament ara, s’ha posat en marxa. Com funciona: es trien 10 bisbalencs o bisbalenques a l’atzar i se’ls convoca per participar en l’”Auditoria Ciutadana” i, durant els 15 dies previs a la Comissió de Comptes, que tindrà lloc el 21 d’agost, poden consultar documentació, com ara factures, relacionada amb la comptabilitat de l’Ajuntament.
De les deu persones seleccionades, dues han assistit a la reunió on els he explicat en què consisteix la Comissió de comptes i els he entregat un document i la memòria. Tant la Puri com l’Adelaida poden assistir a la Comissió de comptes que serà el 21 d’agost. Avui hem estat quasi una hora comentant la memòria i la liquidació dels pressupost. Gràcies per venir!

Aquesta tarda és la primera que l’equip de govern obrim les oficines municipals per recollir les inscripcions als actes de la Festa Major i apuntem per les mascaretes, que encara no han arribat.
Vam decidir fer-ho l’equip de govern per les tardes per no col·lapsar les oficies als matins, quan ve la ciutadania per tràmits administratius, urbanístics, …
Ha vingut molta gent!
Demà i dimecres per la tarda també hi serem. Després caldrà repassar que tots els sol·licitants siguin empadronats o amb domicili i enviar els codis per accedir als actes. Un pas més per continuar amb la cultura i les tradicions, prenent totes les mesures necessàries!

(la foto és de l’Esther Vives, que l’ha fet quan ha vingut a portar el paper. Gràcies Esther!!)

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari