Tag Archives: informació

Dimecres 10 de juliol: dia de reunions de temes molt diversos com seguretat, fibra òptica, ocupació, …

Dimecres 10 de juliol: dia de reunions amb la Cambra de Comerç de Tarragona, amb bisbalencs, amb associació de veïns, amb la cap de premsa i reunions pel desplegament de la fibra òptica i per temes de seguretat ciutadana.

Llegir més

Share

Dilluns 25 de gener: us convido a llegir La Torre de Guaita d’aquest gener!

Explicar el que decideix i executa l’equip de govern és vital i difícil a la vegada!
RevistaGenerÉs molt important perquè no sempre és visible tot el que fem cadascun dels regidors que conformem l’equip de govern. Hi ha feines com organització, moderació en la despesa, … que són imprescindibles per tirar endavant un municipi i, en canvi, no són obres faraòniques que veu tothom.
És difícil perquè el dia a dia ens absorbeix i donem per fet i sabut el que molts veïns desconeixen perquè no viuen el nostre dia a dia. A part, rebem una gran quantitat d’informació a través de les xarxes socials que fan que si una notícia no és immediata ja no és important.
Llegir més

Share

Organitzem una xerrada per entitats i associacions sobre l’última reforma fiscal

L’última reforma fiscal del Govern Central afecta a les entitats i associacions no lucratives, imposant-hi una sèrie d’obligacions fiscals i de transparència que dificultaran la seva gestió. És una mesura que no afavoreix la creació i el manteniment d’entitats, sinó que s’entreveu una voluntat d’anular un teixit cultural i associatiu molt important en la nostra societat.

Per a nosaltres les iniciatives i les activitats organitzades per la societat civil, són fonamentals per assegurar la continuïtat de tot tipus de manifestacions ciutadanes que enriqueixen i ajuden a conservar el patrimoni cívic i cultural de La Bisbal.

Per aquest motiu, el proper dimecres 18 de març de 2015 a les 19:30h a La Societat, el grup municipal de CiU de La Bisbal, organitzem la següent xerrada:
Llegir més

Share