Dimarts 19 de febrer: reunions de comunicació municipal i de la publicació de l’entrevista a La Ciutat del Baix Penedès

Dimarts 19 de febrer: dia de comunicació i informació.

Aquest matí reunió periòdica amb la cap de premsa de l’Ajuntament per totes les activitats programades per les properes setmanes, tant de l’Ajuntament com de l’entitat, així com propostes a aprovar a la propera Junta de Govern. Comunicar i informar de les actuacions, propostes i aprovacions municipals, en les xarxes socials municipals, e-bando i premsa comarcal i provincial, és un mitjà més per la transparència i informació als bisbalencs i bisbalenques. No és només dir-ho, sinó que és molt important tractar la informació per fer-la entenedora, complerta i objectiva. Una feina de la estic molt contenta tal i com s’està elaborant i trametent des del consistori!

Per la tarda reunió amb la periodista de Quid Comunicació, que és qui ens edita la revista bimensual “Torre de Guaita”. Amb qui anem quedant per fer llista dels temes i continguts a tractar. Una eina més per informar!
Ara cal que les diferents regidories preparin el material i fotografies pel proper exemplar.

I, avui que el bloc va de comunicació i informació, m’arriba el diari comarcal La Ciutat del Baix Penedès, amb l’entrevista que em va fer fa unes setmanes la periodista Lourdes Meroño. Una entrevista on la Lourdes et fa sentir còmoda, t’escolta i sap plasmar en una entrevista el que dius i com ho dius. Gràcies Lourdes!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari