Dilluns 25 de gener: us convido a llegir La Torre de Guaita d’aquest gener!

Explicar el que decideix i executa l’equip de govern és vital i difícil a la vegada!
RevistaGenerÉs molt important perquè no sempre és visible tot el que fem cadascun dels regidors que conformem l’equip de govern. Hi ha feines com organització, moderació en la despesa, … que són imprescindibles per tirar endavant un municipi i, en canvi, no són obres faraòniques que veu tothom.
És difícil perquè el dia a dia ens absorbeix i donem per fet i sabut el que molts veïns desconeixen perquè no viuen el nostre dia a dia. A part, rebem una gran quantitat d’informació a través de les xarxes socials que fan que si una notícia no és immediata ja no és important.

Doncs bé, amb la revista municipal Torre de Guaita volem oferir tota aquesta informació a tots els bisbalencs i bisbalenques. De moment publiquem la revista cada dos mesos amb temes de totes les regidories i d’informació útil.
Hem contractat els serveis d’una empresa professional en aquest àmbit que és qui ens maqueta i redacta les notícies.
D’aquesta manera aconseguim objectivitat i efectivitat en la informació que us volem fer arribar.

N’estic molt satisfeta i us animo a tots a llegir-la! Us animo també a què feu propostes per millorar-la.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari