Dimecres 10 de juliol: dia de reunions de temes molt diversos com seguretat, fibra òptica, ocupació, …

Dimecres 10 de juliol: dia de reunions amb la Cambra de Comerç de Tarragona, amb bisbalencs, amb associació de veïns, amb la cap de premsa i reunions pel desplegament de la fibra òptica i per temes de seguretat ciutadana.

Començo al dia rebent al despatx a la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Sra. Laura Roigé i el responsable de formació de la Cambra en Josep Oriol. Hem fet una reunió amb la tècnica d’ocupació i bona part de l’equip de govern. Primer fent balanç de tots els cursos de formació que ens han ofert, tant pel SOM Bisbal com pel projecte Integra’ls i després mirant al futur immediat, amb noves formacions i projectes pel proper curs. Podem estar orgullosos de tenir una Cambra de Comerç propera, implicada al territori i amb molts projectes per tirar endavant.

Després reunió amb un bisbalenc per varis temes, reunió amb el president de l’Associació de veïns de Can Gordei, parlant de projectes i situacions de la urbanització. tenim associacions de veïns molt actives i això és molt positiu per la pròpia urbanització però també pel municipi.

Al migdia ens reunim amb l’empresa que ja ha començat el desplegament de la fibra òptica a les urbanitzacions. És una reunió tècnica per continuar amb el desplegament. En pocs mesos serà una realitat al Priorat, la Miralba, Can Gordei, l’Esplai, la Masieta i Santa Cristina. Al Papagai ja està operativa.

No acabem encara la jornada! Amb la cap de premsa repassem actes i projectes per les properes setmanes, així com totes les festes i activitats dels propers caps de setmana Som un municipi molt actiu i això vol dir activitats cada cap de setmana!

Per la tarda toca l’última reunió del dia, i no menys important, com és la seguretat ciutadana. Molts projectes que mica en mica van agafant força.

I seguim!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari