12, 13 i 14 de juliol: Mas Llagostera, torneig de Beyblade, Correbarris, festa a la Miralba i sortida a Girona

12, 13 i 14 de juliol: tasta l’estiu a Mas Llagostera, torneig de Beyblade a Tarragona, Correbarris organitzat pels Esventats, festa a la Miralba i tornem a Girona.

El divendres 12 de juliol al vespre anem, per segon any consecutiu, al tasta l’estiu a Mas Llagostera. Un sopar de tastets acompanyat de bons vins del territori, de lectura de contes eròtics, música en viu i bona companyia. És una experiència molt recomanable!

Dissabte 13 de juliol al matí anem a Tarragona al torneig de Beyblade (unes baldufes que estan de moda!) a Tarragona. És un torneig estatal que durant aquests mesos fan diferents competicions i vam triar aquesta a Tarragona perquè és la que està més a prop de casa.

Per la tarda, i per cinquè any consecutiu, participem del Correbarris. Una iniciativa organitzada pels Esventatsamb col·laboració dels bars i restaurants del poble: Bar la Riba, Restaurant Ull de Llebre, pizzeria Racó de la pedra, bar els Arcs, bar de la Societat, xurreria Bonamassa i bar del poliesportiu municipal. Enguany amb parada a la pista amb ball inclòs! Moltes gràcies Esventats per la organització!

No em quedo fins al final perquè a quarts de 10 del vespre anem al sopar de les festes de la Miralba que organitza l’Associació de veïns, i no volem arribar tard.
Compartim el sopar amb més de 100 veïns de la Miralba, amb l’actuació d’una gran còmica i ball per tothom, a part del lliurament de premis dels campionats de petanca i dominó. Moltes felicitats a l’associació per la bona organització!

 

Diumenge 14 de juliol anem a Girona a buscar l’Aniol que acaba les colònies de teatre de l’Estiu és teu, de la Generalitat. Un any més s’ho ha passat genial!
Hem gaudit de la representació que ens han preparat, molt i molt bé!
Amb tot això no he pogut anar al Mulla’t a la piscina municipal, però m’expliquen la Leo i la Judith que ha estat tot un èxit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari