Dimecres 7 de novembre: signatura aportació de l’obra social de Caixabank per diferents projectes i comissió de seguiment del servei d’aigua

Dimecres 7 de novembre: signatura subvenció obra social de CaixaBank i comissió de seguiment del servei d’abastament d’aigua i clavegueram.

CaixabankA les 9 del matí signem l’aportació de l’obra social de CaixaBank a l’Ajuntamnt a projectes socials adreçats a adolescents en situació de risc, famílies econòmicament desafavorides i al col·lectiu de la gent gran. Són “Un Nadal per a tothom” de les regidories de la gent gran, joventut i benestar social, ampliació del projecte de la Cova Jove de la regidoria de joventut i millorar els recursos del Racó de la Gent Gran de la regidoria de la gent gran.
Aportació de 1.450€ ben aprofitats!

A les 11 del matí fem la Comissió de seguiment amb Aqualia, que no en fèiem cap des d’abans de l’estiu. Ha estat molt i molt productiva i amb canvis: avui ens acompanya el nou enginyer municipal, la regidora de mediambient (en comptes de l’ex-primera tinent alcalde) i el nou enginyer contractat per fer el seguiment de les actuacions de la concessionària del servei d’abastament d’aigua potable. Més d’una hora i mitja de reunió profitosa d’on, ben aviat, en sortiran els resultats.

BruselesSalaAvui fa just un any del viatge a Brussel·les amb alcaldes i alcaldesses de Catalunya, en aquest enllaç podeu veure el bloc de fa un any. Un viatge per explicar a Brussel·les la situació política que es viu a Catalunya, així com denunciar la repressió que patim els ciutadans i les nostres institucions per part de l’Estat espanyol, exigint també la llibertat pels presos polítics i reclamant la intervenció d’Europa. M’agradaria que avui ja s’hagués aconseguit l’alliberament dels presos polítics, però no defallirem!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari