Cap de setmana amb la festa de Halloween a Can Gordei

3 i 4 de novembre: sopar i festa de Halloween a Can Gordei.

El dissabte 3 de novembre a la tarda la Leo i jo anem a Can Gordei per parlar amb els veïns i veïnes. Com que a quarts de 9 del vespre comença el túnel del terror, ens quedem. Tota la Junta de l’Associació més la junta de la Comissió de festes fa hores i dies que treballen per preparar-ho. Jo hi entro sense personal, amb tota la decoració i realment s’ho han treballat molt i molt! Després van tots a vestir-se i sobretot maquillar-se per fer por. Tothom qui hi entra surt dient q ue està molt ben preparat, molt treballat i amb molta por! Felicitats a tots els que ho feu possible!!
A les 9 del vespre comença a venir la gent pel sopar que organitzen, som més de 80 persones al sopar. Un sopar molt bo amb una companyia immillorable!!
Halloween1Halloween2Halloween3Halloween4
Diumenge 4 de novembre és de tranquil·litat i família, que ja va bé de tant en tant! Tastem per primera vegada els pollastres a l’ast que prepara el Carlos que porta el bar del poliesportiu municipal, i estan molt bons! Diumenge a casa en família, davant el foc i amb piles carregades per la propera setmana.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari