Dilluns 16 de gener: selecció Trefo, Diputació, reunió de carnaval i comunicat de l’onada de fred

Aquest dilluns al matí, s’han convocat a les persones que complien tots els requisits de apuntades per les 3 places del pla d’ocupació de Treball i Formació, que ja vaig explicar el  29 de desembre de 2016 .
La tècnica d’ocupació els ha explicat el procés de selecció de mèrits i entrevista.

Les entrevistes s’han fet entre les 11:30h i les 15:00h per part de la tècnica d’ocupació, l’Arantzazu, i un tècnic d’ocupació del Consell Comarcal. A partir d’aquí s’han de puntuar els mèrits d’experiència, si estan contemplats a serveis socials, … i a finals de setmana ja estaran seleccionades les 3 persones que treballaran 6 mesos a l’Ajuntament a la brigada municipal a partir del 30 de gener.
Un procés de selecció obert, transparent per tal que totes les persones tinguin les mateixes oportunitats i sigui totalment objectiu.

A quarts de 10 del matí he anat al Consell Comarcal del Baix Penedès, ja que amb el secretari, la gerent i la tresorera, hem anat a una reunió a la Diputació de Tarragona. Hi he assistit com a consellera en els serveis que presta el consell als ajuntaments, i avui hem tractat varis temes de la Diputació amb els ajuntaments però que es gestionen des del Consell Comarcal.
Reunió profitosa!

Aquesta tarda, com tots els dilluns, hem fet la reunió d’equip de treball de l’equip de govern. És on tractem i comentem temes de totes les regidories de l’equip de govern.
Una bona manera d’estar tots informats de totes les àrees.

BisbalAbans de marxar de l’Ajuntament a les 20:00h, he preparat un comunicat a partir del rebut del Departament d’Interior per la onada de fred anunciada per demà a la tarda i fins dijous, de moment.
No sé si serà tant com diuen, però hem de prendre totes les precaucions i vigilar sobretot per les gelades.
Per molt que hi hagi avisos des d’institucions i dels mitjans de comunicació, hi ha quelcom essencial que no falla mai: sentit comú!

Al vespre, la colla que ens disfressem per Carnaval hem fet una reunió per triar els vestits. Ja sabem de què anirem disfressats però avui ja teníem les fotos i preus per triar. Ara esperarem que ens n’arribin alguns de mostra per emprovar.
Queda un mes i mig però si no comencem, no serem a temps de tenir-ho tot a punt!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari