Dijous 29 de desembre: reunió Trefo, feina Ajuntament, taller i concert a l’Auditori amb el Quartet Mèlt

Avui a les 10 del matí, reunió informativa a l’auditori del CMC sobre els Trefo, el pla d’ocupació del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) de Treball i Formació.
És un pla d’ocupació comarcal pels diferents municipis, com vaig explicar el 13 de desembre.

Des del SOC ens van enviar el llistat amb les 72 persones que complien els requisits (majors de 45 anys i que actualment no cobrin cap prestació ni subsidi). N’han vingut unes 65 a la reunió i l’Arantzazu, tècnica d’ocupació, ha explicat en què consistia el procés de selecció i la feina.
Ha estat una reunió informativa oberta i explicant tot el procediment. Ara tenen fins el 4 de gener per presentar tota la documentació.

Després, cap a l’Ajuntament que aquests últims dies de l’any sempre hi ha temes pendents per deixar tancats i, encara que es tingui quasi tot previst, sempre s’ha de córrer!

Auditori4Al migdia ja he marxat a buscar els nens i la Rat, perquè el tió ens va cagar un tallerAuditori2 de nadales i participar en un concert del Quartet Mèlt a l’Auditori. De 4 a 6 de la tarda assajant les cançons “White Christmas“, “Let it snow“, Santa Nit, El petit vailet, les 12 van tocant, el noi de la mare i tingueu un Bon Nadal. tot dirigit per la vendrellenca Montse Menesses i amb la participació del Quartet Mèlt. Ha estat una gran experiència compartir aquest taller amb tots ells!Auditori1
L’última part de l’assaig ja l’hem fet a l’escenari i després a descansar vint minutets fins l’hora del concert.
La platea de l’auditori estava plena amb familiars i amics de molts dels que han participat al taller.
Hem cantat tant bé com sabem per fer de cor del Quartet Mèlt! Una gran experiència per grans i petits!!

Auditori3

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

 

Share

Deixa un comentari