14 i 15 de gener: dissabte arriben els gegants renovats i diumenge al cine

He estat dos dies sense escriure al bloc. Altres vegades ja ho he comentat, i aquests dos dies és el mateix: moltes reunions, molta feina, temes importants però que no es poden explicar.
Alguns per confidencialitat, altres perquè ara no és el moment, … És important, estant d’alcalde o regidor, saber què es pot dir i explicar en cada moment. Passa a la majoria de feines, no descobreixo res!

gegantsDissabte a la tarda anem a la Societat a esperar que part de la colla de gegants arribi de Reus. El grup de geganters i grallers de la Societat tenim una parella de gegants i una parella de gegantons. Els gegants, Sebastià i Margarida, són del 1975 i surten per la Festa Major i algunes trobades de gegants, però pesen bastant i són més aparatosos per portar-los a totes les sortides del grup.
Els gegantons, Jordi i Cristina, tenen poc més de 10 anys i són més manejables, però són gegantons i no gegants.
Per aquest motiu el grup va decidir canviar-ne les potes per fer-les més llargues i que fossin gegants. Les potes són d’alumini, que pesen menys, i al ser més alts s’havia de canviar la roba perquè no els anés curta.
A Reus ens han fet els vestits. Han quedat molt bé, fan molt de goig!!
Lluiran la crescuda i els vestits nous a la trobada gegantera de la Bisbal del proper diumenge 29 de gener, per la Festa Major d’hivern.

CantaDiumenge ha sigut un dia tranquil i familiar. Hem aprofitat per anar a la tarda al cine a veure la pel·lícula “Canta”.
M’ha agradat molt pels valors de superació personal, amistat, vèncer pors, … i perquè els dibuixos, que eren animals, no tenien cos de models. Els que veieu pel·lícules de dibuixos, sabeu que últimament tots tenen cossos de models i, per tant, no són els cossos que tenim la majoria. En aquesta pel·lícula els que triomfen és pel seu talent i no pel seu cos.
Pel·lícula divertida també, amb música coneguda (sobretot pels pares i mares!).

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari