Diumenge 17 de desembre de 2023: la Marató, dinar de Nadal a la Miralba i teatre a la Societat

Diumenge 17 de desembre: la Marató, dinar de Nadal a la Miralba i teatre a la Societat

Avui un dia intens i gaudint de la Bisbal!

A partir de les 11 del matí gaudim dels actes de la Marató de TV3 a la Bisbal. Hi ha inflables pels petits i coca i cacaolat per col·laborar amb la Marató. Els Bous aixequen un pilar, les gitanes fan un taller de clauers i el Ball de diables té un taller de dibuixos per triar el cartell dels Diablons. Matí ple d’activitat!

Al migdia anem al dinar de Nadal de l’Associació de veïns de la Miralba, al local social. La millor paella preparada per “La paella de l’Isma” i tota l’associació atenta a què tothom estigui servit i no li falti res a ningú. Dinem molt bé, amb companyia excel·lent, i després gaudim del pessebre que han fet a la sala, preparat per la junta i amb les figures pintades per les dones que fan manualitats per les tardes. Un gran pessebre, ple de detalls. Felicitats!

A quarts de set de la tarda anem cap a la Societat per veure l’obra de teatre “Això no és vida” a càrrec de l’elenc de teatre de la Societat. Actuen el Marc, l’Assun, l’Aniol, la Isabel, el Ramon, l’Àngels i el Josep. Una obra divertida, diferent i amb grans actors i actrius! Felicitats! I felicitats també als que no es veuen però hi són: la directora, les apuntadores, els “cispes”, la maquilladora, … Una tarda genial!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari