Divendres 2 de juny de 2023: Ple a la Diputació, acord de govern amb el regidor del PSC i teatre al Vendrell

Divendres 2 de juny: Ple a la Diputació, acord per pactar amb el regidor del PSC i teatre al Vendrell

Aquest matí tenim l’últim Ple ordinari a la Diputació. Aprofito per dirigir unes paraules d’agraïment a tots els diputats i diputades i al personal de la Diputació. Han sigut uns mesos d’una gran experiència el poder-hi participar com a diputada delegada de patrimoni. Al migdia anem a dinar tots els diputats i diputades d’aquesta legislatura, passem una molt bona estona!

Per la tarda vaig a l’Ajuntament ja que, els cinc regidors entrants, hem quedat amb el regidor del PSC per l’acord al que hem arribat per formar govern. Un acord per seguir treballant per la Bisbal!

Però el divendres no s’acaba aquí, ja que després marxem cap al Vendrell. Anem a la Lira per gaudir del musical “Rock i horror xou”, que han preparat durant tot el curs els alumnes de 2n de batxillerat de l’artístic escènic de l’Institut Baix Penedès i, entre ells, l’Aniol. Gaudim moltíssim i es nota que ho gaudeixen dalt de l’escenari, són uns grans artistes!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari