Dissabte 3 de juny de 2023: concert, castells i correfoc

Dissabte 3 de juny: concert, castells i correfoc

La tarda i nit de dissabte és un no parar! A les 6 de la tarda som a Banyeres per gaudir del concert de “combo” on hi participa el Magí,de l’escola municipal de música de la Bisbal amb Contrapunt. Molt i molt bé tot el grup!

De Banyeres cap a la Bisbal i vaig de pressa cap a la Plaça Major, i encara puc veure els últims castells de la Diada d’apadrinament de la Colla Castellera de la Bisbal, els Bous. Molt bona diada: la Colla de la Bisbal un p4, 4d7, 3d6ag, 2d6c i p4; la colla dels Nois de la Torre un p4, 4d6ag, 2d6, 3d6ag i un p5: i la colla dels Xicots de Vilafranca un p4, 5d7, 4d7ag, 4d7 i un p5. Felicitats!

Anem a sopar i tot seguit el correfoc de la festa Xiulafoc, organitzada pel Ball de Diables de la Bisbal. Un correfoc amb la Colla Jove de Sitges, els diables de Santa Oliva, els diables de Llorenç i el ball de diables de la Bisbal. Molta gent de públic i tot molt ben organitzat per la colla! A l’acabar comença el concert però estic molt cansada i ho deixo pels joves!

Molt orgullosa de les entitats bisbalenques!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari