Dijous 1 de juny de 2023: començant el mes amb casament civil i reunions

Dijous 1 de juny: celebració de casament civil i reunió per la nova legislatura

Comencem el mes de juny, a les portes de l’estiu! Aquest matí tinc el goig de casar dos bisbalencs, la Ma Carmen i el José Antonio. Moltes felicitats, que sigueu molt feliços! El casament se celebra a la sala de plens, amb família i amics.

Al vespre els propers cinc regidors de Compromís ens reunim amb els futurs regidors de la Bisbal decideix, el grup amb el que ens faltava parlar, per proposar de fer govern. Parlem una bona estona però no arribem a un acord, tot i així, hem parlat deixant palès la postura de cada grup. Endavant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari