Dimarts 22 de novembre de 2022: aniversari, entrevista al programa l’Ull al dia, reunions i assistència a un acte d’alcaldesses i ex-alcaldesses de la província de Tarragona

Dimarts 22 de novembre: aniversari, entrevista al programa l’Ull al dia, reunions i assistència a un acte d’alcaldesses i ex-alcaldesses de la província de Tarragona

Avui estem d’aniversari, el Magí fa 14 anys, com passa el temps! Va néixer a l’hospital de Santa Tecla, com l’Aniol. En tinc molts bons records. Veure’ls crèixer i compartir somriures, tristeses,acompanyar-los, … és el millor que m’ha passat, i sobretot veure’ls crèixer! Avui, per bufar les espelmes, un pastís de formatge del Mago boníssim!!

A les 10 del matí m’entrevisten al programa l’Ull al dia, on parlem de diversos temes com la reivindicació del 25N, a proposta de nou polígon, … Sempre és un plaer poder parlar de la Bisbal i la gestió diària1

Al migdia vàries reunions, d’on destaco la reunió amb la Cambra de Comerç de Tarragona per una proposta per l’any que ve molt engrescadora.

I per la tarda vaig a Reus, per participar a l’acte d’inauguració de l’exposició commemorativa dels 150 anys del naixement de Nativitat Yarza Planas, la primera alcaldessa de Catalunya escollida democràticament. És un acte organitzat per la Diputació de Tarragona on han convidat alcaldesses i ex-alcaldesses de la província.
L’acte és al Palau Bofarull de Reus, espectacular! Em fa molta il·lusió veure i parlar a ex-alcaldesses que feia temps que no veia i sobretot parlar amb alcaldesses i ex-alcaldesses del Baix Penedès. Ens hi trobem la Núria Figueras ex-alcalcadessa de Banyeres, l’Helena Arribas ex-alcaldessa del Vendrell, la Montse Carreras ex-alcaldessa de Cunit i l’Esther Bartra alcaldessa de Bonastre.
Primer intervenen ex-alcaldesses del Baix Penedès, del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, del Baix Penedès parla l’Helena Arribas, una gran dona i alcaldessa!
Després ens adreça unes paraules la Nomeí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona i per acabar, com que avui és Santa Cecília patrona de la música, ens ofereixen un petit concert. Una gran tarda!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari