Diumenge 2 d’octubre de 2022: avui és la Fira!

Diumenge 2 d’octubre: avui és la Fira!

Avui celebrem la 151 edició de la Fira de la Bisbal. Un dia espectacular tant de temps, com de participació, de parades, … i tot gràcies a feina constant de la Judith. Des que la organitza que cada any és tot un èxit!

Arribo a la Plaça de l’església a les 9 del matí i la Judith ja fa una estona que hi és. Anem a esmorzar a la xurreria i s’hi apunta també la Mar Vázquez. Després d’esmorzar ja hem agafat forces i anem a la parada de l’Ajuntament.
Les puntaires ja van arribant i ocupen tota la plaça amb la seva artesania d’hores i hores de feina!

A les 11 del matí dono la benvinguda a la Fira i, amb la resta d’equip de govern, fem la visita per totes les parades i també per les entitats que han posat parada. En una estona entren a plaça el Grup de Geganters i Grallers de la Societat i el Ball de Gitanes, per ballar i animar el matí. Gràcies!!


Segueixo visitant les parades: la tómbola, les de roba, d’espelmes, de flors, d’artesania, les de menjar, de beure, … i també els jocs de fusta de la Plaça Major.

No me n’adono que ja som al migdia i anem al restaurant Ull de Llebre per dinar i celebrar Sant Rafel, que va ser fa tres dies. Baixem tips de dinar i ja comença el contacontes a la Plaça Major. Les parades tornen a obrir després del dinar, i comença a arribar més gent.

A quarts de 7 de la tarda ja seiem pel tast de l’Ull de Llebre, Torclum i Cellers Domenys. Espectacular!

I ben tipets anem a gaudir de la música d'”Elles Music Band”.

Un dia fantàstic gràcies a la Judith, a totes les entitats bisbalenques que hi heu participat i als comerços i artesans que heu confiat o tornat a confiar en la Fira!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari