Dimecres 5 d’octubre de 2022: noves incorporacions a l’Ajuntament, les alcaldies de la comarca a Sanitat i Consell d’alcaldes

Dimecres 5 d’octubre: noves incorporacions a l’Ajuntament, les alcaldies de la comarca a Sanitat i Consell d’alcaldies

Avui comença a treballar la Tresa i ara ja tenim les 4 administratives a l’Ajuntament, les quatre que han guanyat plaça. Són la Sandra, la Montse, la Laia i la Tresa. Benvingudes!

A quarts de 10 del matí sóc a l’estació de busos del Vendrell per pujar al minibús que ens portarà a Barcelona. Hi anem els alcaldes i alcaldesses de la comarca. El mes de maig vam demanar reunió amb el Conseller de sanitat pel tema de l’ampliació de l’hospital. Una ampliació que no és un caprici ni voler més serveis dels que ens toquen, sinó que és una ampliació necessària per donar servei mèdic a totes les persones de la comarca. Ara mateix l’hospital i tot el personal, està infradotat per donar el servei que necessitem. Doncs de Sanitat no hem rebut cap resposta, o sigui, que des del maig el Conseller de Sanitat no ha donat hora als alcaldes i alcaldesses de la comarca!
A més, fa unes setmanes vam saber per la Xarxa de Santa Tecla, que el govern de la Generalitat no considerava prioritària aquesta inversió, però a nosaltres encara no ens ho han explicat.
Quan arribem a la conselleria, no ens rep el Conseller sinó que, al cap d’una estona ens rep la Meritxell Budó, secretària d’atenció sanitària i participació, que ens escolta i pren nota d’aquestes dues demandes: tenir una reunió amb el conseller i incorporar la inversió de l’ampliació de l’hospital.
És un tema important i necessari, que ha fet que tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca, siguem del color polític que siguem, anem tots a una defensant el que necessita la comarca.

Arribo a casa al migdia. Per la tarda torno al Vendrell pel Consell d’alcaldies. Primer ens visiten els caps de bombers i protecció civil de Vendrell i Tarragona, per parlar-nos de les actuacions en polígons i d’altres. Molt interessant gràcies! Després aprovem propostes i comentem el matí, amb les properes accions a fer en cas que segueixin sense donar-nos hora i sense invertir a la comarca.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari