Dissabte 1 d’octubre de 2022: comencem el mes amb Cinema Gaudí, sopar de la Fira a la Societat i recordant fa cinc anys

Dissabte 1 d’octubre: comencem el mes amb Cinema Gaudí, sopar de la Fira a la Societat i recordant fa cinc anys

Avui comencem el mes d’octubre, encarant l’últim trimestre de l’any!! I recordo l’1 d’octubre de fa 5 anys, el del referèndum. Un dia que no es pot explicar, que s’ha d’haver viscut i que va suposar un punt molt important per aconseguir ser independents. Però ens queda molt camí, perquè primer hem de ser un país fort, com érem, i que ara no som. Ara em fa molta tristesa el joc de cadires i disputes dels dos socis de govern, que no treballen per ser un país fort. Ja fa un temps que no em sento representada per ningú dels que governa a la Generalitat i espero que tornin a creure en el país i a treballar per fer un gran país.

Aquesta tarda comencem el curs del cicle Gaudí de cinema en català amb la pel·lícula “Scape room“. Amics que han vist l’obra de teatre, ja m’havien dit que era boníssima i la pel·lícula també està molt i molt bé: original, humor, bons actors i actrius, … Passem una bona tarda!

Anem cap a casa i a quarts de 10 de la nit som a la Societat pel sopar de la Fira. El primer després de la pandèmia, ja que l’últim va ser el del 2019. Quina il·lusió tornar-hi! Un sopar de luxe amb amanida de tardor preparada per la Junta segon plat del restaurant Ull de Llebre, postres de la pastisseria Mago i vi i cava de Cellers Domenys, i després ball amb el Duet Alma. Menjar, companyia i ball espectaculars!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari