Diumenge 14 d’agost de 2022: matí, tarda i nit de Festa Major!

Diumenge 14 d’agost: matí, tarda i nit de Festa Major!

A les 10 del matí comença la gimkana esventada i van arribant tots els grups. Enguany és una gimkana diferent, i seguir que també serà tot un èxit! La Paqui i el Félix també participen en un grup!

Abans que comencin les proves marxo per anar a la missa i, a l’acabar, sardanes dins l’església amb els Dansaires del Penedès. I després tant la cobla com els Dansaires surten a fora la plaça per fer sardanes populars i m’hi apunto de seguida!

Quan acaba, torno al camp de futbol municipal per veure les últimes proves de la gimkana, s’ho estan passant molt i molt bé! Gràcies Esventats!

A les 7 de la tarda anem a l’església pel concert que organitza l’Associació de Cors Antistiana. Un concert sorprenent: homenatge als 3 tenors, amb Jorge Armando, Plamen Papaikov i Javier Lázaro, amb la Elizaveta Mironova al piano. Espectacular!

Sortim i ens quedem a la plaça, perquè en uns minuts comencen els versots del Ball de Diables. Versos satírics i sense complexes de la política municipal i de país. Gràcies per fer-nos riure!! Sopem i ja comença el correfoc amb el Ball de Diables. Gran espectacle de foc!

I la not no s’acaba, perquè a quarts d’1 de la matinada comença la nit jove amb Tribut a Txarango, The Tyets i Ràdio Esventada. Aquesta és la nit de l’empalmada perquè a les 6 del matí segueixen amb la xaranga.
Jo a quarts de 2 de la matinada ja vaig cap a dormir, que el dia 15 començo a les 8 del matí amb les matinades i ja no paro!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari