Dissabte 13 d’agost de 2022: pressupostos participatius al nucli i seguim amb la Festa Major

Dissabte 13 d’agost: pressupostos participatius al nucli i seguim amb la Festa Major

Avui a les 10 del matí anem al CMC (Centre Municipal de Cultura) per recollir les votacions dels pressupostos participatius del nucli.
Quan acabem, a les 12 del migdia, la Leo i jo anem a la plaça de l’església per saludar el Ferreret i felicitar-lo per la iniciativa. És el Josep Rovira, veí de la Bisbal, que ens va demanar de donar regals a la mainada, cosa que ja havia fet altres anys pel barri de la Plaça. Només veient la cara de satisfacció del Josep, ja val la pensa! Gràcies! I la canalla contentíssims, tots surten amb un o dos regals!

A les 6 de la tarda anem a l’envelat, per col·laborar amb l’Associació de Cardiopaties Congènites l’AACIC, que posa un parada d’informació i sensibilització i un taller de dibuix, per portar els dibuixos als infants hospitalitzats. Molta participació i suport a la família bisbalenca que té la filla hospitalitzada, un petó ben fort Gal·la!
Al cap d’una estona els regidors i regidores de l’equip de govern repartim la xocolata amb xurros que ens cedeix la xurreria instal·lada per la Festa Major. Moltes gràcies, una xocolatada per tothom, petits i grans!
Ens quedem a l’envelat per gaudir de l’actuació infantil “Versions per xics”.

Sortim i anem cap a la pista, per gaudir del sopar dels Diables, sopar que no gaudíem des del 2019 i que agafem amb moltes ganes! El grup del Ball de Diables fa hores que treballen preparant aquest sopar per més de 600 persones. Tot un èxit!
Molt, molt bona organització, un gran sopar com sempre! Després del sopar, el sorteig de diferents lots bisbalencs i ja marxem cap a l’envelat, però els diables es queden recollint, que tenen feina per una bona estona!

A l’envelat tenim l’actuació de “Yo suspendí EGB”, un grup de la música dels anys 80. Molt i molt bé recordant aquells anys i la seva música! I tot el dia donant cartes per fer la col·lecció de la Festa Major!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari