Divendres 29 d’abril: dia de reunions presencials i telemàtiques

Divendres 29 d’abril: reunió de Vegueria i reunió amb les associacions de veïns de la Bisbal

Divendres de reunions, telemàtiques i presencials, on en destaco dues: la de la Vegueria i la de les associacions de veïns. Avui al migdia em connecto a la reunió periòdica a la que ens convoquen des de la Vegueria Penedès. Avui un dels temes principals a tractar és la situació actual en la prevenció d’incendis per aquest estiu. Informació molt interessant i important, gràcies!

Per la tarda ens reunim amb les Associacions de veïns de la Bisbal, la segona que fem aquest any. De l’equip de govern hi som el Feliu i jo, i venen representants de totes les associacions de veïns que hi ha al municipi: del Priorat, de la Miralba, de l’Esplai, de Can Gordei i de Santa Cristina.
Només començar dedico un record a l’ex-president de l’associació del Priorat, que ens va deixar fa unes setmanes. Una persona que havia treballat molt pel Priorat i per l’associació.
Avui tractem dos temes a la reunió: les festes d’estiu i els pressupostos participatius d’aquest 2022. Dos temes molt interessants i que ens ocupen més d’una hora. Aprofito per felicitats a totes les persones que formen part de les associacions, per tota la gran feina que fan!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari