Dissabte 30 d’abril: inauguració del mural, presentació del llibre “Las voces del gol”, Feria de abril al local social de l’Esplai i concert de l’escola de música pel dia mundial del jazz

Dissabte 30 d’abril: inauguració del mural, presentació del llibre “Las voces del gol”, Feria de abril al local social de l’Esplai i concert de l’escola de música pel dia mundial del jazz

Dissabte ple d’activitats, cultura, música, la mostra que som un municipi viu!

A les 10 del matí la Paqui, el Feliu i jo anem al local social de l’Esplai, on el Jordi Romeu inaugura el mural que ha fet a les parets de la pista del local. I, com que la temàtica del mural, és de videojoc de futbol, d’equips, … la millor manera d’inaugurar-lo és amb un partit de futbol! Tinc l’honor de fer el xut inicial!!
Com que aquest mural forma part d’un treball del Jordi, venen dos companys seus i ens entrevisten com a part del treball. Felicitats nois i seguiu endavant!

Passades les 11 del matí marxem cap al CMC, ja que a les 12 del migdia el Roger Freixa, el Daniel Cabezas i l’Eric Guijarro ens presenten el seu llibreLas voces del gol“. Tres joves periodistes que han publicat el treball de final de grau, un llibre sobre el que els apassiona: el periodisme i el futbol.
El Joan Marc és l’encarregat de presentar-lo i de fer de moderador, felicitats Joan Marc per la teva aportació!
A mi no m’agrada el futbol, però és molt interessant les entrevistes que expliquen, anècdotes, … la veritat és que me’l llegiré. Moltes i moltes felicitats i seguiu amb aquesta passió!

D’aquí tornem cap al local social de l’Esplai, ja que avui l’Associació de veïns de l’Esplai celebra la Feria de abril. Arribem quan encara està actuant un dels grups. Ens hi quedem a dinar i fa molta i molta calor! Sort de l’airet que va passant i del paraigües que ens resguarda del sol de migdia. Fem el menú de la Feria: gazpacho i peixet fregit o torrada. Jo m’agafo la torrada amb pinxo moruno i està espectacular!
La pista està molt ben decorada i l’associació està per tot i tothom. Felicitats!

A les 4 de la tarda marxo, a l’Esplai s’hi queden la Paqui i el Feliu, per anar al Priorat amb la Leo. Avui és el dia mundial del jazz i, l’escola municipal de música, ha organitzat actuacions amb els grups de combo, infants, joves i adults de tota la comarca.
El concert és de 5 a 7 de la tarda, amb molta participació i molt bona música.

Com veieu, dissabte d’art, cultura, música i Bisbal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari