Dimecres 19 de gener: reunions, entrevista i inici de les obres al local social del Priorat

Dimecres 19 de gener: reunions, entrevista i inici d’obres al local del Priorat

Començo reunions a les 8 del matí, amb una reunió de planificació trimestral de projectes i propostes municipals. A dos quarts de 10 del matí tenim mesa social amb altes i baixes del rebost solidari i altres temes a tractar.

Quan acabem la taula social, em connecto a l’entrevista del programa L’ull al dia, a càrrec de la Sara. Parlem dels temes municipals que han estat notícia aquestes setmanes com són el projecte de la fassina, la denegació de les mesures cautelars presentades per Club s.XX, servei d’ocupació, … sempre és un plaer participar-hi!

Al migdia una reunió i després, l’equip de govern anem al Priorat. Han començat les obres d’ampliació del local social, per fer una sala que es pot dividir en dos espais, per oferir millors serveis i més espais als veïns i veïnes del Priorat. Ara, anar veient com avancen les obres!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari