Dimarts 18 de gener: sortegem qui vendrà les entrades els propers mesos del cinema Gaudí

Dimarts 18 de gener: matí amb diferents temes, on destaco el sorteig del cinema Gaudí

Un matí normal de feina, reunions amb ciutadans i ciutadanes, amb tècnics, … però vull destacar el sorteig per vendre les entrades del cicle de cinema Gaudí,
Ja fa uns quants anys que estem adherits a aquesta magnífica campanya de difondre el cinema fet a casa nostra, el cicle Gaudí de cinema en català. Hi ha pel·lícules que agraden més, altres que menys, però totes recomanables.
Des que vam començar, gràcies a la Judith, que cada uns quants mesos convoca a les entitats per si volen participar-hi.
Cada vegada que fem el sorteig venen tres, quatre, cinc o sis entitats, les que els hi interessa portar la taquilla. Fem el sorteig dels propers mesos i aquell dia venen a vendre les entrades i l’entitat es queda el que s’ha recaptat. Una manera més de donar suport a les entitats!
Avui han vingut representants de l’Associació de la Gent Gran, l’Associació de Dones la Roca Foradada, el Grup de Geganters i Grallers de la Societat i els Senderistes.
Aquest mes de gener se n’encarrega l’associació de la gent gran, l’últim diumenge de gener. Al febrer els gegants, el març les dones i a l’abril els senderistes. Gràcies per ser-hi sempre!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari