Dijous 20 de gener: avui és Sant Sebastià, copatró de la Bisbal

Dijous 20 de gener: reunions, postgrau i començo llibre

Avui és Sant Sebastià, copatró de la Bisbal. Per Sant Sebastià se celebra la Festa Major petita o d’hivern, però enguany tampoc es pot celebrar per la pandèmia. Vindran temps millors!

Avui tinc quatre reunions, tres al matí i una a la tarda. També tinc Consell de Direcció del SOC, com a membre de l’executiva de l’ACM (Associació Catalana de Municipis), amb varis punts a l’ordre del dia. Reunió telemàtica, com totes amb el SOC des de fa quasi dos anys, perquè som bastanta gent. Comencem a les 10 del matí i a les 12 del migdia encara estem a l’últim punt, però desconnecto perquè tinc una altra reunió.

Per la tarda, penúltima sessió del postgrau en lideratge i governança local. Sessió telemàtica amb en Toni Valls, seguim amb el lideratge transformador i el coaching d’equips.

I per la nit començo un nou llibre. He acabat “Els camins de la Rut“, de Lluís Anton Baulenas, de qui he llegit varis llibres. Aquest m’ha costat molt, sobretot la primera part del llibre, però a partir de la meitat m’ha anat cautivant.
Ara començo “La ciutat de vapor” de Carlos Ruiz Zafón, un llibre de contes. Ja us explicaré!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari