Dissabte 18 de desembre: matí d’esgrima, tarda a l’Esplai i vespre de festa d’aniversari

Dissabte 18 de desembre: matí d’esgrima, tarda a l’Esplai i vespre a una festa d’aniversari

Avui al matí anem a Vilanova l torneig de Nadal d’esgrima, un torneig amb participants del club. Ens passa molt ràpid veient el torneig i entendre el funcionament!

Per la tarda vaig una estoneta a l’Esplai, on l’Associació de veïns organitza activitats de Nadal pels infants i també un pessebre vivent.  Una felicitació a totes les persones de l’Associació que ho fan possible. Marxem abans que comenci el pessebre perquè tinc un altre compromís.

A quarts de set de la tarda marxem a la festa sorpresa d’aniversari de la Ma Carmen Burgos, amiga i companya de fatigues a l’Ajuntament del 2011 al 2015. Moltes i moltes felicitats Mari! Una gran festa!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari