Divendres 17 de desembre: reunions, premi del cinema Gaudí, berenar de l’Associació de la gent gran i sopar de Nadal

Divendres 17 de desembre: reunions, premi del cine Gaudí, berenar de Nadal de l’Associació de la Gent Gran i sopar de Nadal de l’Ajuntament

Avui és un dia llarg i molt bonic i divertit!
Divendres al matí tinc diverses reunions a l’Ajuntament i també el lliurament del premi del sorteig del cicle Gaudí de cinema en català. Vam fer el sorteig la setmana passada i el primer premi va ser per la Núria Juan, però no hi era. Avui ha vingut a recollir-lo. És un premi de productes bisbalencs, ara toca gaudir-los!

Per la tarda anem al berenar de Nadal de l’Associació de la Gent Gran de la Bisbal, convidades per la junta. Moltes gràcies per convidar-nos i fer-nos partícips de la vostra festa! El berenar és al Racó de la gent gran, amb finestres obertes, totes les mesures i molt bon ambient.

I d’aquí anem cap a l’Esplai. Enguany fem el sopar de Nadal dels treballadors i treballadores municipals al local social de l’Esplai. Una taula molt ben parada, un menjar exquisit i la companyia immillorable!
També tenim finestres obertes, seiem per grups de treball i sense ningú al davant, amb totes les mesures. Moltes gràcies Lili i al cuiner pel sopar i a tots els que hi heu assistit per aquesta bona estona. com que enguany s’han jubilat alguns treballadors municipals i, al sopar, aprofitem per donar-los (als que han volgut/pogut venir) un regal en agraïment a la seva tasca, un regal que hem pagat  l’equip de govern amb molt de gust!

Un final de setmana immillorable!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari