Diumenge 19 de desembre: diumenge solidari amb la Marató de TV3 i arribada del Patge al Priorat

Diumenge 19 de desembre: dia de solidaritat amb la Marató i d’arribada del patge al local social del Priorat

Avui és un dia especial, és el dia de la Marató de TV3 avui dedicat a les malalties mentals. Això vol dir que la Bisbal també es volca amb la Marató.
A les 11 del matí ja som a la plaça de l’església per les actuacions del Grup de Geganters i grallers de la Societat, la colla castellera de la Bisbal els Bous, els tabalers del Ball de Diables i les Gitanes. Nosaltres donem coca i Cacaolat i recollim la voluntat, per recaptar fons per la Marató. Nosaltres gràcies a les entitats que, com sempre, participeu de la Marató.

Al migdia seguim amb les activitats de la Marató, amb el dinar i bingo organitzat per l’Associació de dones la Roca Foradada. Una quarantena de persones compartim dinar a la sala gran del CMC, amb les finestres obertes, sort que fa bo i no fa vent!
Primer coca enramada dels dos forns de la Bisbal, i després vedella cuinada pel bar del poliesportiu municipal, tot boníssim! I acompanyat, com no pot ser d’una altra manera, de vi i cava de Cellers Domenys.

Després de dinar i fer el cafè, juguem al bingo solidari amb lots on la recaptació va per la Marató. Passem una molt bona estona!

Però el diumenge no s’acaba aquí, perquè per la tarda anem al local social del Priorat. Aquí, l’Associació de veïns del barri del Priorat organitzen l’arribada del Patge reial perquè els nens i nenes puguin donar-los les cartes pels Reis d’Orient. Moltes gràcies per l’organització!

I, una vegada a casa, em poso a l’ordinador a treballar mentre escolto el programa de la Marató de TV3, on hi participa el bisbalenc Ferran Aixalà. Segur que tornarem a assolir rècords de recollir diners per l’investigació de les malalties mentals, som un poble i un país solidari!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari