Diumenge 12 de desembre: dinar de Nadal del grup de geganters i grallers de la Societat i cinema Gaudí

Diumenge 12 de desembre: dinar de Nadal del grup de Geganters i Grallers de la Societat i tarda de sorteig i cinema Gaudí amb la pel·lícula “Chavalas”

Avui al migdia fem el dinar de Nadal del Grup de Geganters i Grallers de la Societat. Un dinar amb caldo i galets de Nadal, preparat per la colla, i vedella del restaurant Ull de Llebre. Ens ho passem molt bé i, com no podia ser d’una altra manera, un dinar amb música. L’Esperança i el seu cosí toquen vàries peces, entre elles la Balanguera, i després amb gralles i tabal tot el grup. Un honor formar part del grup!

I per la tarda, cap al cine al CMC (Centre Municipal de Cultura). Com que aquest any els dies festius de Nadal cauen en cap de setmana i diumenge que ve hi ha teatre, avui fem la pel·lícula mensual del cicle Gaudí de cinema en català. Els Senderistes Bisbalencs són els que venen les entrades de la pel·lícula “Chavalas“.
Abans de començar la projecció fem el sorteig. Des que vam començar la temporada al setembre que, cada persona que ve al cinema, posa el seu nom i telèfon dins una capsa i avui fem el sorteig. Fa de mà innocent el Joan, president dels Senderistes.
Primer sortegem dues entrades gratuïtes pel cinema Gaudí, a triar entre gener a juliol, i li toca a la Teresa. El segon és el sorteig d’una panera de lots bisbalencs i la sort és per la Núria. Felicitats a les dues!
Tenia ganes de veure aquesta pel·lícula i m’ha agradat, tant per la història com per la interpretació. No us explico per si la veieu però, el que sí que us diré és el que se’n treu: no pots ser feliç ni aconseguir els teus objectius si renegues del teu passat i d’on vens i si te n’avergonyeixes.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari