Dissabte 11 de desembre: “Troba la llum del Nadal”, pessebre de l’església i llums de Nadal

Dissabte 11 de desembre: segon dia de la campanya comercial, fent el pessebre de l’església i gaudint de les llums de Nadal dels carrers

Aquest matí vaig a comprar, com cada dissabte, als comerços bisbalencs. Veus la gent amb la butlleta a la mà perquè la vagin segellant amb les compres fetes a cada comerç, gent amb la tassa sortint dels comerços, … dissabte “a tope” amb la campanya de Nadal!

Per la tarda ajudo, amb les catequistes, les famílies i nens i nenes de catequesi de comunió i confirmació, a fer el tradicional pessebre de l’església. Una hora preparant les taules, el cel, les llums, el camí, … La setmana que ve l’acabarem. I avui encenem la tercera espelma de l’advent, ja tenim el Nadal a tocar!

I per la nit podem gaudir, sense vent, de les llums de Nadal dels carrers.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari