Dimecres 20 d’octubre: visita del Delegat del govern de la Vegueria Penedès i participació amb la Xarxa local

Dimecres 20 d’octubre: visita del Delegat del Govern de la Vegueria Penedès i participació a un programa de la Xarxa local

A mig matí ens visita el Delegat del Govern de la Vegueria Penedès, David Alquézar, acompanyat del Pol Pagès, secretari de la delegació. El David és alcalde d’un municipi petit de l’Anoia, coneixent així de primera mà el que vivim els municipis petits.
Fa pocs mesos que és delegat i fa visites als municipis de la Vegueria per explicar projectes i recorregut de la Delegació. Parlem també de la Bisbal, explicant com és el municipi i les necessitats. Gràcies per la visita!

Per la tarda vaig com a responsable de l’àmbit d’ocupació, empresa, indústria, treball i economia circular, a una taula rodona que organitza la Xarxa audiovisual local. D’aquí uns dies s’emetrà i ja ho explicaré. Ha estat molt interessant i enriquidor

Un dimecres diferent!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari