Dijous 21 d’octubre: dia de Postgrau amb tres grans professionals

Dijous 21 d’octubre: dia a Barcelona al Postgrau, gaudint de tres grans professionals i, a estonetes, feina telemàtica d’Ajuntament

Avui és el dijous que tinc matí i tarda de classe del Postgrau en lideratge i governança local a la UPF, a l’edifici de Balmes. Agafo el tren a Calafell, com sempre, i va amb uns minuts de retard! Sóc previsora i vaig amb temps suficient per si el tren arriba amb retard. Per tant, arribo a l’hora.
De 10 a 12 del migdia tenim el Toni Aira amb comunicació institucional i política. Dues hores que passen volant en un tema que el Toni Aira domina a la perfecció i que és molt interessant per tots els assistents.
A l’acabar fem un descans on molts aprofitem per fer trucades, respondre correus, wasaps, … de l’Ajuntament. Jo també ho aprofito per fer dues trucades i seguir signant la convocatòria per la Junta de govern de dilluns que ve.

Quan tornem tenim sessió amb l’Aleix Clarió sobre estratègies comunicatives 2.0. És el primer dia que el tenim i ens captiva des del primer minut!
A les 2 del migdia acabem i anem a dinar, on seguim parlant de política municipal, de país, … i compartint coneixement i experiències.

Ens hi tornem a posar a quarts de quatre de la tarda, també amb l’Aleix però ara parlant de les TIC al servei de la ciutadania. Tot un repte que evoluciona constantment.
I acabem les sessions d’avui amb el Sergi Sabaté i el protocol i gestió de l’agenda: organització i protocol, molt interessant.
Avui és un dia rodó amb aquests tres grans professionals que, com que treballen actualment en aquests àmbits a la política, ens posen els millors exemples, errors, dubtes, … Marxo amb el cap ple de coneixements que s’han d’anar paint i posant en pràctica, després d’adaptar-les.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari