Dilluns 18 d’octubre: reunions i presentació d’una nova associació bisbalenca

Dilluns 18 d’octubre: matí de reunions i de presentació d’una nova associació bisbalenca

Començo bé la setmana, perquè és bo que creixi el teixit associatiu del municipi, és senyal de bona salut i d’empenta! Un grup de veïns i veïnes del Priorat han creat una nova associació per fer activitats, tallers, excursions i més per tot el veïnatge del Priorat. Estan molt il·lusionats i ja hem quedat que anirem fent reunions periòdiques, com amb la resta d’associacions. Moltes i moltes felicitats i gràcies per destinar part del vostre temps a treballar pels altres!

La resta del matí amb reunions de ciutadans i ciutadanes amb temes diversos d’urbanisme sobretot.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari